duminică, 4 septembrie 2011

USL trebuie să învingă „noul sistem”


   Gheorghe Ştefan (Pinalti) prezent la o întâlnire televizată cu C.V. Tudor a recunoscut (a scăpat porumbelul) prezenţa la alegerile pentru fotoliul de deputat de Neamţ, vacantat ca urmare a decesului pesedistului Victor Surdu, a 4 ofiţeri STS ( Serviciul de Telecomunicaţii Speciale), veniţi să implementeze „sistemul nou”. Pentru cei care au uitat, la alegerile prezidenţiale au existat anumite acuze referitoare la implicarea STS mai ales în turul 2 de scrutin. Şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), Marcel Opriş, a exclus la acea vreme orice fel de implicare a serviciului în operaţiuni de comunicare către un anumit partid a rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, însă numele acestui serviciu este din nou menţionat odată cu un proces electoral.
   Dăcă „noul sistem” este eficient vom afla cu prilejul parţialelor de la Cluj, însă dincolo de scandaluri, rezultatul de la Neamţ poate modifica stilul de a face campanie electorală pentru PDL şi alţi baroni locali putând apela la reţeta lui Pinalti, iar USL trebuie să înveţe din aceste parţiale şi să gaseacă metode de contracarare a procedeelor utilizate de actuala putere în campanii.
   Important este să rămânem uniţi şi să ne pregătim pentru o campanile foarte grea, pentru că numai aşa putem învinge „infrastuctura” de campanie a PDL.

Un comentariu: