luni, 14 mai 2012

Liberalul Silviu TODA pentru Primăria CĂBEŞTI!



Se numeşte Silviu-Miron Toda, are 35 de ani şi este unul dintre cei mai tineri candidaţi PNL Bihor pentru funcţia de primar. Din 1996, de când a intrat în politică, a fost apropiat al ideilor şi valorilor promovate de Partidul Naţional Liberal.
Vă prezentăm un tablou al evoluţiei profesionale, apoi vom adăuga câteva gânduri care îl definesc proiectul pentru comuniatea din Căbeşti şi îl veţi cunoaşte ceva mai mult.
A început activitatea profesională în anul 1997 când a devenit operator în cadrul compnaiei European Drinks, companie unde a rămas până în anul 2005. Din anul 2004 lucrează ca şi administrator la S.C. Shivanet SRL. În iunie 2011 a fost ales Preşedinte al Asociaţiei Urbariale din Căbeşti, postură pe care o ocupa până în present. Acesta implică asociaţia în curăţirea cimitirului sătesc, proiect finalizat, în construirea unui drum numit „Ulicioara dealului” lung de  1.5 km, proiect în curs de execuţie  şi în amenajarea unui parc de copii în satul Căbeşti, proiect în curs de finalizare.
Silviu TODA este un politician tânăr, energic, cunoscător al problemelor cu care se confruntă comuna Căbeşti, el îşi propune ca şi proiecte pentru perioada de mandat, printre altele, asfaltarea tuturor drumurilor din comună, garantarea proprietăţii şi rezolvarea diferendelor rezultate în comună din proasta gestionare a administraţiei publice, rezolvarea problemelor cu apa potabilă a comunităţii şi iniţierea unui proiect pentru reţeaua de canalizare, amenajarea unor parcuri de joacă pentru copii, construirea unei săli de nunţi, creearea de noi locuri de muncă prin atragerea de investitori şi nu în ultimul rând finalizarea construcţiei vestiarului echipei de fotbal şi construirea de terenuri sintetice în comună. Majoritatea acestor proiecte se doreşte a fi  realizate prin atragerea de proiecte pe fonduri europene şi prin parteneriate cu mediul privat.
Avem convingerea că Silviu TODA este o soluţie bună pentru funcţia de primar al comunei Căbeşti. Sloganul său electoral este : Împreună construim viitorul!

2 comentarii:

  1. Va rog sa tehnoredactati din nou, va bateti joc de limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. planurile sunt perfecte,as vrea sa fie si finalizate. mult noroc.

    RăspundețiȘtergere