luni, 18 iulie 2011

Partidul și vechile obiceiuri comuniste





     După cum puteţi observa, partidul-stat PD-L încearcă să contracareze forţa USL, dar mai ales forţa oamenilor obișnuiți care vor o schimbare. Metodele utilizate, sunt cele brevetate cu precădere înainte de 1989 în centrele de detenție, unde adversarului i se slăbea rezistența fizică, pentru a fi transformat. 
     Dacă aruncăm o privire spre trecut, ne vom aminti cum opozanții, în special oameni de mare valoare, erau zdrobiți prin slăbirea rezistenței fizice, pentru ca mai apoi să fie transformați în unelte docile ale puterii. 
     Revenind la zilele noastre, măsurile adoptate de actual conducere, au în fond acelai rol. De exemplu: reducerea salariilor și a pensiilor, concedierea angajaților, mărirea taxelor precum și adoptarea altor legi prin asumare de răspundere, nu fac decât să înfometeze populația pentru a o transforma în masă de manevră. 
     De aceea, noi cei care alcătuim opoziția, nu trebuie să ne pierdem speranța pentru că avem o armă mai puternică decât toate instituțiile represive, și anume cuvântul. De forța cuvintelor era conștient Napoleon care zicea: ,,un ziar ostil este mai periculos decât 1000 de baionete’’. 
     Dacă o să știm folosi această armă, vom putea să transformăm în 2012 visele în realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu