luni, 30 ianuarie 2012

„Omul e liber, dar încetează a fi, dacă nu crede în libertatea lui”

   Cât de actual este pentru societatea românească de astăzi acest citat celebru! Societatea s-a trezit, din amorţeala în care credea că suntem condamnaţi să trăim de acest sistem semi-totalitar, construit de regimul Băsescu. Evenimentele din ultima perioadă, oferă un licăr de speranţă viitorului acestei naţiuni, dar există un pericol major care încă atentează la siguranţa noastră şi anume discursul politic promovat în toată media de către sistemul de manipulare organizat de Zeus-BĂSESCU.
    Se încearcă acreditarea ideii că toţii politicienii şi partidele sunt rele. Acest mesaj este cel mai grav atentat asupra democraţiei româneşti, de după perioada stalinistă. Sigur că nici un partid politic din această lume nu este perfect, dar existenţa pluripartidismului este fundamentul respectării libertăţilor cetăţeneşti. Pentru a sporii încrederea populaţiei, opoziţia are obligaţia de a prezenta candidaţi cât mai credibili şi mai bine pregătiţi pentru următoarele alegeri parlamentare.
    Cetăţenii acestei ţări trebuie să se prezinte masiv la vot şi să voteze candidaţi credibili. În plus, pentru cetăţenii dezinformaţi de actuala putere, sondajele în care USL este creditat cu puţin peste jumătate din voturi,  se pot traduce şi astfel: în sistemul uninominal de azi, USL POATE CÂSTIGA 80% DIN COLEGII CU PESTE 51% şi atunci libertatea acestui popor poate fi garantată pentru că nu mai au ce să facă şi cum să fure!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu